Boottransport bij Gebr. Vermeer

Heb je een boot of jacht die vervoerd moet worden naar een haven, winterstalling of werf? Gebr. Vermeer Industrial Movements zijn experts in boottransport en zorgen er dan natuurlijk ook voor dat je bezit in een veilige haven terecht komt. Ook kunnen ze je boot vervoeren naar het buitenland. Ze hebben jarenlange ervaring en weten de routes en de obstakels die ze tegen kunnen komen. Ze zorgen voor de juiste documenten, vergunningen en transportbegeleiding indien nodig.

30 jaar ervaring in boottransport

Je kunt het vervoer van je boot gerust toevertrouwens aan Gebr. Vermeer Industrial Movements. Door de 30 jaar ervaring kennen ze alle kneepjes van het vak en komen ze niet meer voor verassingen te staan. Ze doen wat ze beloven. Heb je haast? Dan zijn ze je snel van dienst. Je zult merken dat het kostenbesparend is om Gebr. Vermeer in te schakelen. Ze zijn de ideale partner voor particulieren, werven, bootmakelaars en verzekeringsmaatschappijen.

Ze zijn een actieve dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. Naast de boottransport doen ze ook bedrijfsverhuizingen, het vervoer van machines en verrichten ze industriƫle (de)montages. Ook kan je bij ze terecht voor de huur van containers, heftrucks en testgewichten. Neem nu contact op en verzeker jezelf van een jacht- of boottransport waar je zeker geen spijt van zult krijgen. Wil je meer informatie weten? Kijk dan op de website.