De mogelijkheden van een pallet wikkelaar

Palletwikkelaar

Als het wikkelmateriaal op is, kan de machine nog wel ander werk doen, zoals pallets stapelen en omstapelen. De Palletwikkelaar heeft geen timer. Als u wilt beginnen met het wikkelen van pallets en de machine als wikkelmachine wilt gebruiken, zorg er dan voor dat u de tijd heeft om de machine in te stellen en een snelle pauze in te lassen om even naar buiten te gaan en wat frisse lucht te happen. 

Informatie over de palletwikkelaar 

De machine draait op verschillende cycli, afhankelijk van de hoeveelheid materiaal die je erin stopt. De machine heeft een bak voor wikkelmateriaal. Die kan je op elk moment vullen en legen als je hem als wikkelmachine gebruikt.

Palletwikkelaar

Top 5 redenen om een palletwikkelaar te kopen

 1. Veel mensen vinden het wikkelen van pallets een van de moeilijkste taken bij het aannemen van klussen waarbij dozen worden ingepakt.

2. U kunt zeer snel pallets wikkelen. De wikkelaar kan in minder dan 5 minuten wikkelen en de palletwikkel erop leggen.

3. De wikkelaar heeft een snelle rust. Wanneer u klaar bent om een andere pallet te gaan wikkelen, kunt u de machine laten rusten en de rest van de tijd gebruiken voor een andere pallet die u probeert te wikkelen.

4. De machine is machinevriendelijk. Er zijn verschillende palletwikkelfuncties ingebouwd in de machine.

5. U kunt de wikkelaar ook voor andere dingen gebruiken dan het wikkelen van pallets. De machine is een machine helemaal op zichzelf die kan worden gebruikt voor het stapelen en kantelen van pallets en het leggen van pallets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *