Dit moet je weten voor je bitcoins gaat kopen

Ripple aanschaffen

Leuk hoor, dat zoveel mensen rijk zijn geworden met bitcoins. Dat wil jij ook wel! Een nadeel: zo simpel is deze wereld niet. Bovendien is het tegenwoordig een stuk lastiger om snel rijk te worden met bitcoins kopen. Maar het kan nog wel. Daarvoor is echter de juiste kennis nodig.

Munt

Verdiep je in bitcoins en andere valuta

Met iDeal koop je in een handomdraai jouw bitcoins. Het is bijna té makkelijk gemaakt. Want je moet absoluut geen bitcoins kopen als je niet zo goed weet waarom en wat je ermee wil doen. 

Stel jezelf vooraf in ieder geval altijd de volgende vragen:

  • Waarom zou ik bitcoin kopen of niet?
  • Wat is de waardepropositie van Bitcoin? Waarom heeft Bitcoin waarde?
  • Op welke manieren en waar kan ik het beste bitcoins kopen?

Waarom wil je bitcoin kopen?

Wil je snel rijk worden? Zoek dan maar iets anders. Wil je de wereld van bitcoin leren kennen en wellicht wat extra inkomen voor jezelf genereren? Dan moet je het wel doen. Vooral als je de wereld van bitcoin interessant vindt. Maar denk niet dat je die mooie verhalen nog waar kunt maken van mensen die in 3 maanden tijd tonnen verdienen. De markt is veranderd en kennis en kunde is belangrijker dan ooit. 

Bitcoin aanschaffen

Wat is de waarde van bitcoin?

Naast bitcoin zijn er nog veel meer soorten cryptovaluta zoals neo en ether. Wil je wel echt bitcoin kopen? En zo ja – als je dan voor deze munt hebt gekozen – wat is de waarde ervan momenteel? Is dit het moment om in te stappen of kun je beter nog even wachten?