Een groot calculatietalent? Benut het in de civiele techniek

vacature civiele techniek - Bouwhuysch

Als je als uitstekende rekenaar door het leven gaat, dan biedt je dat talloze kleine en grote voordelen. Een groot voordeel is bijvoorbeeld dat je je kwaliteiten voor tal van professionele functies kunt inzetten. Als je tegelijkertijd ook nog uitgebreide kennis hebt van financiën en een talent voor het correct inschatten van risico’s, dan ben je al helemaal een aanwinst voor onnoemelijk veel bedrijven. Met deze kwaliteiten kun je bijvoorbeeld uitstekend aan de slag als calculator in de civiele techniek. Mocht je jezelf hierin herkennen, bekijk dan bijvoorbeeld eens een vacature civiele techniek – Bouwhuysch heeft er daar als specialist voldoende van – om te zien of je dit wat lijkt en of je inderdaad jezelf als ideale persoon ziet voor zo’n functie.

vacature civiele techniek - Bouwhuysch

Speel een rol bij de totstandkoming van deze objecten

Een baan in de civiele techniek is voor veel mensen als een droom die werkelijkheid wordt. Sowieso is het mooi dat als je in deze sector actief bent je volop uitdagingen op je pad zult vinden. De civiele techniek is namelijk verantwoordelijk voor het ontwerpen en aanleggen van vele objecten die deel uitmaken van onze dagelijkse levens. Ook als calculator heb je dus een aandeel in bijvoorbeeld de totstandkoming van openbare gebouwen, bruggen, tunnels, waterwegen en infrastructurele projecten.

Dit ga je als calculator doen

Als calculator in de civiele techniek kom je aan de beurt zodra een ingenieur tekeningen en ontwerpen heeft gemaakt. Jij rekent dan ook hoeveel materialen en uren aan mankracht er benodigd zijn.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*