Een nieuwe look

Beton cire. Het is niet meer weg te denken uit de huidige interieurs. Veel mensen hebben in hun huis iets van beton cire. Ze hebben bijvoorbeeld hun achterwand voor hun keuken van beton cire, de trap van beton cire of beton cire voor badkamer. Door de verschillende mogelijkheden in kleuren en texturen is er voor iedereen wat wils. Het is dan ook geen verrassing dat beton cire heel populair is. Heel veel mensen vinden het fijn dat je door beton cire een echt eigen look aan hun woning kunnen geven. Dat beton cire er fraai uitziet daar zijn de meeste mensen er wel over eens. Maar is het zelf ook simpel te gebruiken?

Zelf aanbrengen

Het zelf aanbrengen van beton cire is geen hele moeilijke klus. Je kan bijvoorbeeld een wand voorzien van een betonnen look of beton cire voor badkamer. Het is allemaal een mogelijkheid. Eigenlijk kan je beton cire op vrijwel elke ondergrond aanbrengen zolang de ondergrond, maar waterpas en vormvast is. Als je het beton cire aanbrengt moet je er wel op letten dat de ondergrond vetvrij is. Daarna kan je eigenlijk gelijk van start gaan. Zorg ervoor dat je de lagen allemaal goed laat drogen zo krijg je het mooiste resultaat.

Volgens de gebruiksaanwijzing

Als alles helemaal gedroogd is kan je kleine afwijkingen nog wegschuren. Dit zorgt voor het mooiste resultaat. Tenslotte kan nog een coating aangebracht worden. En dit allemaal moet natuurlijk volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Als je dit allemaal nauwkeurig doet kan je zelf vrij simpel zorgen voor beton cire voor badkamer. Op deze manier heb je een hele mooie strakke look helemaal zelf gemaakt. Je kan natuurlijk op dezelfde manier bijvoorbeeld ook de achterwand van je keuken, je trap of een aanrecht een nieuwe look geven. Dus mocht je op zoek zijn naar een nieuwe stijl voor in je huis, kan je altijd dit proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *