Een zeer hoge koper prijs bij KH-Metals

Logo-KH-Metals

Ik ben een aantal dagen geleden verhuisd naar mijn nieuwe woning. De woning had ik samen met mijn vrouw in de loop van deze dagen wat opgeknapt. We vonden in de schuur erg veel koper waar wij niks mee konden. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar koper prijs om een bedrijf te vinden dat koper inkoopt. 

Zeer bedrijven dat oud metalen inkopen 

Toen we op het internet op zoek gingen naar de koper prijs kregen we zeer veel zoekresultaten van bedrijven dat oude metalen opkopen bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van KH-Metals ons het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijk. Ook is er op de website erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Na het lezen van de informatie besloten we om het aantal kg inleveren om te kijken hoeveel ons oude koper waard was. 

oud-aluminium-prijs

Zeer vriendelijk geholpen door een van de medewerkers van KH-Metals

We konden alles erg gemakkelijk op de website invoeren. Hierna verscheen er een prijs waar het bedrijf het voor in wilde kopen. Deze prijs sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om via de website een afspraak te maken om het koper in te leveren. We werden vervolgens door een van de medewerkers erg vir redelijk ens snel geholpen. Daarom zijn we ook zeer tevreden over KH-Metals en raden we het bedrijf aan iedereen aan die op zoek is naar een bedrijf om oud metalen in te leveren.