Factoring is een goede manier om meer tijd over te houden

Factoring

Factoring Door het gebruik van factoring kun jij als ondernemer veel meer tijd over houden. Deze kun jij dan mooi besteden aan het binnenhalen van nieuwe klanten of het uitvoeren van opdrachten. Zelf kreeg ik de tip om dit te gaan doen van mijn boekhouder. Hij had mij laatst horen klagen over het feit dat veel verschillende klanten niet betaalden. Daar kan hij zelf weinig aan doen, maar hij wist wel een bedrijf die gespecialiseerd is hierin en mij daarbij kon helpen. Toen hij mij vertelde hierover werd ik direct nieuwsgierig en diezelfde middag ben ik nog wat meer informatie gaan opzoeken erover.

Dit bedrijf doet mijn factoring

Factoring

De term factoring had ik zelf nog nooit gehoord, dus ik wist ook niet wat ik me erbij moest voorstellen. Gelukkig was er veel info over te vinden op de website van Finqle. Toch had ik nog wel een aantal vragen, dus daarvoor heb ik toen contact opgenomen met een medewerker. De vrouw die ik aan de telefoon kreeg was heel erg aardig en kon mij alles goed uitleggen. Daarnaast hebben wij samen een aantal vragen doorlopen om erachter te komen of zij iets voor mij konden betekenen. Dit bleek zo te zijn, dus dat was mooi meegenomen en daar was ik blij mee.

Een rustig gevoel

Een aantal dagen later heb ik ervoor gekozen om factoring te gaan gebruiken. Van die keuze heb ik tot op de dag van vandaag nog geen spijt gehad. Het geeft me veel meer vrijheid en ik heb er ook een stuk minder stress door. Soms wist ik namelijk niet zeker of ik de huur van mijn pand wel kon betalen, omdat ik dan nog veel rekeningen open had staan bij verschillende mensen. Nu weet ik altijd zeker dat ik genoeg op mijn bankrekening heb staan en dat is prettig.