Geniet van de zon door te werken in Griekenland

Op het moment van schrijven zitten we al ver in de lente en het duurt niet lang meer voor de meteorologische lente voorbij is. Toch hebben we welgeteld 4 lentedagen gehad en voor de rest was het koud, guur en nat. Dat is wat je kunt verwachten als je in Nederland woont. Het blijft een loterij en als de wind even niet goed staat en uit het noorden komt, dan heb je een koude lente die koud blijft. Terwijl wij hier allemaal zitten te smachten naar warmer weer, kun jij gewoon in de Griekse zon zitten. Als je namelijk gaat werken in Griekenland, dan ga je ook wonen in Griekenland. In dat geval zit je in de lente, maar ook in de herfst, winter en zomer gewoon lekker in Griekenland. In de lente is het dan zeker geen loterij meer voor wat betreft het weer. Je zit dan op een buitje her en der na eigenlijk altijd wel goed. De temperatuur in de lente is vaak heerlijk aangenaam en de zon is vrijwel elke dag te zien. Maar mocht het bewolkt zijn, dan heb je daar zeker niet heel veel last van. De temperatuur blijft immers aangenaam. Daar komt bij dat er ook gewerkt moet worden. Je gaat immers werken in Griekenland. Dus het is op werkdagen juist fijn als het weer niet al te best is. Dat is het nadeel van werken in een land als Griekenland, want op mooie dagen ben je liever niet aan het werk. Maar in Griekenland is het bijna altijd mooi. In Nederland heb je maar een paar dagen mooi weer. Als het dan mooi weer is, dan is het extra zuur als je binnen moet zitten werken. Helemaal als het dan in het weekend gewoon weer koud is of regent. Maar als je gaat werken in Griekenland heb je daar eigenlijk geen last van, omdat je weet dat het morgen en overmorgen ook wel mooi weer zal zijn. Je raakt dus gewend aan het mooie weer en daardoor ervaar je het ook niet als vervelend als je tijdens mooi weer moet werken. De mooie dagen zijn niet schaars en daardoor heb je genoeg tijd om tijdens je vrije dagen lekker van de Griekse zon te genieten. Het is dan ook geen slecht idee om via gedma te kijken wat voor banen er beschikbaar zijn in Griekenland, zodat je weet of jij ook daadwerkelijk kunt gaan werken in Griekenland.

Start met werken in Griekenland via de vacatures op gedma.nl

Indien je graag wilt werken in de Griekse zon, dan kun je op de site van gedma.nl kijken of er vacatures open staan voor mensen uit Nederland en je kunt ook meteen zien waar je dan kunt werken. Als je er een mooie locatie voor je tussen zit, dan kun je meteen gaan solliciteren en wie weet kun je dan op korte termijn al werken in Griekenland.

Solliciteer daar waar de zon schijnt

Je kunt gaan werken in Griekenland, maar dat is niet het enige zonnige land in en rondom Europa. Zo kun je via gedma.nl ook solliciteren op functies in landen als:

  • Portugal
  • Spanje
  • Marokko

Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *