Neem eens een kijkje op https://www.rondomwerk.nl/

logo_rondomwerk

Ben je op zoek naar een goed outplacementbureau dat zeer veel waarden hecht aan persoonlijke aandacht en klantvriendelijkheid? Neem dan eens een kijkje op https://www.rondomwerk.nl/.

Zeer veel informatie over de diensten die het bedrijf aanbiedt 

Wanneer je terecht komt op https://www.rondomwerk.nl/ kom je terecht op een erg goede en zeer overzichtelijke website. Op de website van dit bedrijf is zeer veel informatie  vinden over de vele diensten die het bedrijf aanbeet. Ook kun je vrijblijvend een factuur opvragen. Het bedrijf beschikt onder andere over een plaatsingspercentage van 73% wat in vergelijking met andere bedrijven die dezelfde diensten aanbieden zeer hoog is. Als de vacature jou aanspreekt kun je vervolgens contact met het bedrijf opnemen voor een kennismakingsgesprek.

Vitaalteam

Het kennismakingsgesprek en traject van Rondom Werk 

Tijdens het gesprek zullen de diensten die het aan te bieden heeft uitgebreid uitgelegd worden. Na het gesprek zullen een aantal gesprekken met jouw werknemers volgen en hierna zal het bedrijf op zoek gaan naar een nieuwe baan voor jouw werknemer. Spreekt jou dit nou erg aan?  Neem dan eens een kijkje op de website van Rondom Werk want dit bedrijf hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en klantvriendelijkheid.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*