Ontdek de meeste verkochte kantoorartikelen

The equipment for printing in a modern printing house

Wie op een kantoor werkt, heeft regelmatig kantoorartikelen nodig. Misschien heb je het zelf niet zo door, maar we gebruiken meer kantoorartikelen dan we denken. Denk maar eens aan het printpapier dat je pakt of de nieuwe inktpatronen die je in de printer doet. Of wat dacht je van het notitieboekje waar je aantekeningen in maakt? Kortom, veel kantoorartikelen dus. In dit artikelen vertellen we je maar over de drie meest gebruikte kantoorbenodigdheden

  1. Schrijfmateriaal

We werken veel op de computer, maar we schrijven er ook nog steeds wat van af. We hebben niet alleen pennen hiervoor nodig, maar ook notitieboekjes, kladblokjes en ga zo maar door. Ondanks dat er tegenwoordig allerlei oplossingen online zijn, hebben we altijd nog veel schrijfmateriaal nodig. Dit wordt online dan ook nog steeds er veel verkocht!

  1. Printpapier

Printje hier, printje daar. Er wordt nog veel geprint. Minder printen (want is beter voor het milieu) is een trend, maar desondanks wordt er nog veel geprint. Ook het feit dat er veel online gedaan kan worden, heeft er wel iets voor gezorgd dat er minder printpapier wordt besteld, maar we bestellen nog steeds heel, heel erg veel printpapier.

  1. Mappen

We werken allemaal massaal in de cloud. Nou, dat valt nog wel mee. Er worden ook nog steeds veel mappen verkocht die weer worden opgeborgen in speciale kasten. Denk ringbanden, ordners, hangmappen en ga zo maar door. Kijk maar eens rond op jouw kantoor. Grote kans dat jij nog ergens mappen ziet staan of liggen.

Naast deze kantoorartikelen zijn er nog val van meer kantoorartikelen die online verkocht worden. We hebben dan ook nog steeds erg veel materialen nodig om productief te kunnen werken. Maar de bovenstaande kantoorartikelen worden het meest verkocht en mogen dus ook niet ontbreken op jouw kantoor!