Rijschool in Tiel

Wesseldijk arnhem, nijmegen, tiel en ede

Mijn angst in het verkeer

Ik had al een hele tijd mijn theoretisch rijexamen gedaan, omdat ik weet dat het belangrijk is, maar ik had de lessen zelf altijd al uitgesteld omdat ik zo’n angst had in het verkeer. Uiteindelijk vond ik het toch belangrijk mijn rijbewijs te behalen, omdat ik binnenkort ook op de arbeidsmarkt kom. Daarom besloot ik toch even op zoek te gaan naar een goede rijschool. Helaas zijn er zeer veel rijscholen in Nederland. Daarom heb ik even rond gezocht. Uiteindelijk kwam ik terecht bij deze rijschool in Tiel.

verkeersschool wesseldijkMijn ervaring met de rijschool in Tiel

Toen ik de website zag van deze rijschool sprak deze me wel aan. Ik kan niet echt uitleggen waarom, maar iets sprak me aan. Toch bleef ik wat wantrouwig en zag ik mezelf dit niet doen. Ik besloot dan maar contact op te nemen met de medewerkers van de website en legde hen mijn angsten uit. Ze verzekerden me dat ik niet de enige was met deze angsten. Toch drongen ze niet aan om verder te gaan met hen. Daarom besloot ik het ene kans te geven en heb ik een eerste les genomen. Er werd hierbij zeer goed naar mij geluisterd en er werd echt stapsgewijs gewerkt. Hierdoor leerde ik zeer veel bij en leerde ik ook meer en meer zelfvertrouwen opbouwen. Uiteindelijk heb ik dan ook meer lessen bijgenomen. Daarna heb ik mijn rijexamen afgelegd en gelukkig was ik dan ook geslaagd. Ik zal dan misschien nooit zeer blij zijn om te mogen autorijden, toch ben ik blij dat ik dit gedaan heb. Hierdoor vergroten mijn kansen op de arbeidsmarkt en uiteraard is dit ook een goede stap geweest voor mijn zelfvertrouwen. Een echte aanrader dus.