Welke voordelen zitten er aan een urenregistratie app?

Als bedrijf heb je veel zaken om rekening mee te houden. Het belangrijkste is natuurlijk altijd de klant. De communicatie naar de klant is dus essentieel. Maar goed, communicatie is natuurlijk niet echt van belang als het product dat geleverd moet worden niet van goede kwaliteit is. Het productieproces is dus werkelijk het hart van je bedrijf.

Om het productieproces zo goed mogelijk te laten draaien worden veel technieken toegepast. Zo wordt steeds meer geautomatiseerd bijvoorbeeld. Maar toch gaat het productieproces ook nog steeds uit van werknemers. Deze werknemers doen cruciaal werk. Toch zijn ze ook mens, er wordt dan ook wel eens een praatje gemaakt, net iets te lang pauze genomen, of te laat begonnen aan het werk. Dit heeft natuurlijk negatieve effecten op de productiviteit.

De urenadministratie is cruciaal om dergelijke problemen te voorkomen. Een goede urenadministratie geeft de werkgever namelijk inzicht in de werkpatronen van haar werknemers. Maar hoe belangrijk de urenregistratie ook kan zijn, het levert ook problemen op. Waarom zul je je afvragen? Nou ten eerste is een urenregistratie vrij administratief belastend. Het vergt veel tijd van de individuele werknemers om hun eigen werkuren bij te houden en te documenteren. Daarnaast gaat er ook nog wel eens wat fout, of raken er dingen kwijt, waardoor de urenregistratie in de soep loopt en het maken van een goede planning lastig wordt.

Gelukkig is er een oplossing in de vorm van een urenregistratie app, zoals aangeboden door bijvoorbeeld OutSmart. Wat zijn de voordelen van zo’n app? Hier zoeken we het even kort voor je uit.

De oplossing

De urenregistratie app van OutSmart voorkomt dus de eerder genoemde problemen die vaak voorkomen met een urenregistratie. Dit kan deze app omdat de app veel administratieve lasten wegneemt. Eén simpele klik en je staat op geregistreerd, één andere klik en je bent uitgelogd. Ideaal is dat! Daarnaast heeft de bedrijfsleider via de app snel en overzichtelijk inzicht in de urenregistratie van alle medewerkers, geen Excel bestanden dus meer. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *