Zoek jij een betaalbare uitvaartondernemer?

Heb jij wel eens gekeken naar de tarieven die een uitvaartondernemer vraagt voor zijn of haar diensten? Het is misschien een beetje gek om hier mee bezig te zijn, maar het is wel goed om je hier op te oriënteren. Weet jij op welke kosten jij voor jouw uitvaart kunt rekenen, dan weet je ook voor hoeveel geld jij je moet verzekeren of hoeveel je moet sparen. De ene uitvaartondernemer is echter de andere niet. Je leest vaak gemiddelde bedragen voor begrafenissen en crematies, maar dat zegt natuurlijk niets over wat de kosten in jouw specifieke geval zouden zijn. Het is dus zeker aan te raden om daar eens wat onderzoek naar te doen.

Betaalbare uitvaartondernemer

Mensen hebben verschillende wensen wat betreft hun afscheid van dit leven. Sommigen willen graag een uitgebreide uitvaart, terwijl anderen het sober willen houden. Een uitvaartondernemer helpt jou met het organiseren van het perfecte afscheid, een afscheid dat aansluit bij de wensen die jij hebt! Niet iedere uitvaartverzorger is even goed in staat om zich aan te passen aan persoonlijke wensen, bij veel grotere ondernemers zul je zien dat er vooral vanuit pakketten gewerkt wordt en dat er weinig persoonlijk contact en persoonlijke aandacht is. En is dat er wel, dan wordt het vaak al snel heel duur. Een uitvaartondernemer die het anders aanpakt, is A.J. van Essen Uitvaartverzorging Rotterdam. Bij deze uitvaartverzorger staat een persoonlijke benadering altijd centraal, er is altijd persoonlijk contact en er worden geen zaken zomaar uitbesteed aan anderen. Dat maakt natuurlijk al een groot verschil voor nabestaanden. Maar dat is niet het enige dat hen kenmerkt, een belangrijk kenmerk van deze organisatie is ook dat zij een waardig afscheid verzorgen tegen een betaalbare prijs. Vooraf geeft deze uitvaartondernemer altijd duidelijkheid over het kostenplaatje, zodat je niet opeens achteraf nog voor onverwachte kosten komt te staan.

Verschillende pakketten

Om jou een beeld te geven van de mogelijkheden en de bijbehorende kostenplaatjes, heeft deze uitvaartondernemer verschillende pakketten samengesteld. Je kunt voor een crematie bijvoorbeeld kiezen uit de pakketten:

  • basic
  • compact
  • plus
  • essential

Op hun website, basicuitvaartrotterdam.nl, kun je precies zien wat er onder welk pakket valt en hoe hoog de kosten liggen. Dat zij met pakketten werken, betekent echter niet dat er geen persoonlijk aanpak is. Het is meer een manier om aan te geven wat je kunt verwachten, je kunt zo een beeld krijgen van een gemiddeld kostenplaatje voor een eenvoudige basic uitvaart of juist een uitvaart waarbij alles luxe geregeld is. Het pakket is slechts een voorbeeld, er zijn altijd aanpassingen naar wens mogelijk. Uiteraard verandert dat de prijs, daarom biedt deze uitvaartondernemer gratis voorbesprekingen aan. Je kunt dan een beter idee krijgen van de kosten en de mogelijkheden. En een voorbespreking is ook een goede manier om te kijken of een uitvaartverzorger bij jou past of niet, of deze jouw wensen ook echt begrijpt. Want ook dat is natuurlijk van belang! Een voorbespreking is altijd vrijblijvend, je zit dus echt nog nergens aan vast. Wil jij je oriënteren op je uitvaart, dan is A.J. van Essen Uitvaartverzorging Rotterdam dus zeker een uitvaartondernemer die je in overweging zou moeten nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *