Zou jij een incassobureau inschakelen?

No cure no pay

Als je het aan mensen zou vragen of dat zij een incassobureau inschakelen, dan zullen veel mensen zeggen ja dat zou ik doen. Maar wanneer het eenmaal zover is dan willen ze het liever niet. Waarom niet? Ze zijn bang dat de reputatie van het bedrijf op het spel staat, ze zijn bang dat ze een slechte naam krijgen. Daarnaast is een bedrijf bang hierdoor klanten kwijt te raken. Maar bekijk het eens vanuit jezelf. Je hebt misschien wel weken of maanden ergens aan gewerkt en je hebt geen geld gekregen. Je hebt er veel uren ingestoken en misschien ook materialen moeten kopen, het heeft je dus ook geld gekost. Als ondernemer heb je ondernemer recht op dat geld en de factuur dient betaald te worden. Je moet zelf ook je eigen rekeningen betalen en hoe kan dat als er geen geld binnenkomt? Een incassobureau inschakelen is dus een goede keuze en zo kun jij het uitbesteden.

Incassobureau inschakelen

Voordelen van een incassobureau inschakelen

Er zijn verschillende voordelen als je kiest voor incassobureau inschakelen:

  • Het bureau neemt contact op met je klanten, je hoeft zelf geen contact te leggen over de facturen die niet zijn betaald (een incassobureau weet hoe zij dat aan moeten pakken).
  • Je kunt werk uit handen geven en er zal een last van je schouders afvallen.
  • Bill Incasso is betrouwbaar en je weet dat je hier in goede handen bent en je geld zal krijgen.

Genoeg redenen om een incassobureau als Bill Incasso in te schakelen. Je hebt hard gewerkt en nu heb je recht op het geld. Zorg dat alles geregeld wordt, dan weet je namelijk waar dat je aan toe bent. Je kunt alles uit handen geven en daardoor zal er letterlijk een last van je schouders vallen. Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact op. 

Billincasso